• +302103229303
  • apc@apc.gr

Εικόνα πιστοποίησης ΕΣΠΑ Ψηφιακή Δράση

02 Μάι 2018

Δημοσιοποίηση Προκηρύξεων Προγραμμάτων Τοπικής Ανάπτυξης CLLD

Ξεκίνησε η δημοσιοποίηση προκηρύξεων για τα Προγράμματα Τοπικής Ανάπτυξης CLLD από ενδιαφερόμενους φορείς υλοποίησης, και αφορούν πολλούς νομούς και Περιφέρειες της χώρας.

H Τοπικής Ανάπτυξη με την Πρωτοβουλία Τοπικών Κοινοτήτων (CLLD – Community – Led Local Development), βασισμένη στην προσέγγιση LEADER, είναι μέθοδος σχεδιασμού και υλοποίησης αναπτυξιακών στρατηγικών, με τη συμμετοχή επιχειρήσεων, κοινωνίας των πολιτών και δημόσιων οικονομικών και κοινωνικών φορέων, προκειμένου να αντιμετωπισθούν οικονομικά, κοινωνικά, περιβαλλοντικά και δημογραφικά θέματα που αντιμετωπίζουν οι αγροτικές περιοχές της χώρας.

Η CLLD πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Μέτρου 19 «Στήριξη για τοπική ανάπτυξη» του ΠΑΑ 2014-2020, και της προτεραιότητας 4 «Αύξηση της απασχόλησης και της εδαφικής συνοχής» του ΕΠΑΛΘ 2014-2020.

Στην παρούσα φάση ορισμένα Προγράμματα βρίσκονται σε φάση τελικής αναμόρφωσης, ενώ άλλα έχουν οριστικοποιηθεί και έχουν ανοίξει οι προσκλήσεις για κατάθεση προτάσεων.

Εφόσον έχετε μια επενδυτική ιδέα και θέλετε να ενημερωθείτε περεταίρω ή ενδιαφέρεστε να καταθέσετε την πρόταση σας,  είτε δημόσιου είτε ιδιωτικού χαρακτήρα, απευθυνθείτε στην Advanced Planning-Consulting (APC sa).

Η APC sa με χρόνια εμπειρία σε προετοιμασία φακέλων για εθνικά και Κοινοτικά προγράμματα, αναλαμβάνει την πλήρη προετοιμασία και καθοδήγηση για κατάθεση των φακέλων του Προγράμματος για δράσεις δημόσιου και ιδιωτικού χαρακτήρα, είτε αυτά περιλαμβάνονται στο μέτρο 19 το ΠΑΑ, είτε στην 4η προτεραιότητα του ΕΠΑΛΘ.

Η APC SA έχει την εμπειρία και γνωρίζει πολύ καλά πως η κατάλληλη προετοιμασία, και η έγκαιρη σύνταξη και υποβολή του φακέλου, είναι κομβικό σημείο για την επιτυχία.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας στα:

210-3229 303 / 210-3229  340

Fax: 210-3229 304

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

About Us

Η APC sa είναι εταιρεία συμβούλων με έδρα την Αθήνα, η οποία ασχολείται με παροχή υπηρεσιών για αναπτυξιακό και χωροταξικό σχεδιασμό, περιβαλλοντικά θέματα , εκπόνηση επενδυτικών μελετών και προγραμμάτων καθώς και σχεδιασμό, διαχείριση και αξιολόγηση Εθνικών και Ενωσιακών προγραμμάτων.

Η APC sa έχει ιδιαίτερη εξειδίκευση στους τομείς της αλιείας και υδατοκαλλιέργειας, την αγροτική και περιφερειακή ανάπτυξη , καθώς και στο υδάτινο περιβάλλον.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σόλωνος 14,
Αθήνα, 10673

+30 210 32 29 303

+30 210 32 29 340

+30 210 32 29 304

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Newsletter

Get Monthly Newsletter
Χρησιμοποιούμε cookies για να σας εξασφαλίσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήσης της ιστοσελίδας μας. Τα cookies είναι αρχεία που αποθηκεύονται στον φυλλομετρητή σας και χρησιμοποιούνται για τις βασικές λειτουργίες πλοήγησης αλλά και για την εξατομίκευση της εμπειρίας σας.
Περισσότερα Αποδέχομαι